marți, 10 februarie 2015

AUDIT CONSULT EXPERT VA AJUTA IN OBTINEREA FONDURILOR EUROPENE

AUDIT CONSULT EXPERT VA AJUTA IN OBTINEREA FONDURILOR EUROPENE

AUDIT CONSULT EXPERT dispune de un personal atestat si autorizat, cu o mare experienta in acest domeniu de activitate, oferindu-va consultanta in ceea ce priveste obtinerea de fonduri europene.

AUDIT CONSULT EXPERT este o firma profesionista care va poate ajuta cu mare succes in orice tip de proiect, indiferent de complexitatea lui si de nevoile pe care le aveti. Toate proiectele se vor rezolva intr-un tip cat mai scurt si la preturi accesibile pentru toti clientii. Tarifele pot sa varieze, in functie de tipul fiecarui proiect.

Atunci cand doriti sa obtineti fonduri europene, este recomandat sa apelati la o firma profesionista care isi desfasoara activitatea in acest domeniu si sa nu va aventurati singuri in rezolvarea proiectului, deoarece exista posibilitatea de a esua in demersurile necesare pentru a obtine ajutorul financiar dorit.

AUDIT CONSUTL EXPERT va ofera consultanta fonduri europene Craiova, precum si alte servicii de calitate: contabilitate, consultanta fiscala, audit financiar statuar, consultanta fonduri europene Craiova, insolventa, evaluari patrimoniale.

Serviciile puse la dispozitia dumneavoastra de catre AUDIT CONSULT EXPERT sunt multiple si de o foarte buna calitate, aceasta reprezentand firma ideala pentru solutionarea tuturor problemelor de natura financiara pe care le intampinati.

Daca doriti consultanta in ceea de priveste obtinerea de fonduri europene sau in orice alte servicii pe care vi le oferim, nu ezitati si contactati-ne prin intermediul datelor de contact pe care le veti gasi accesand pagina web www.consultaudit.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu