miercuri, 11 martie 2015

AUDIT CONSULT EXPERT VA OFERA INFORMATII UTILE DESPRE FONDURILE EUROPENE

Atunci cand dorim sa realizam un proiect pentru fonduri europene trebuie stiut faptul ca este bine ca acesta sa fie realizat de catre o firma profesionista, de incredere si care trateaza fiecare proiect in parte cu o mare seriozitate, asa cum este firma AUDIT CONSULT EXPERT. Mai trebuie stiut de asemenea ca intr-un proiect pentru fonduri europene pot sa apara unele riscuri pe toata durata desfasurarii acestuia.
AUDIT CONSULT EXPERT va prezinta mai jos o prima etapa si anume etapa de planificare in care se produc destul de frecvent greseli si anume:
  • este recomandat sa alegeti cu grija sursa de finantare nerambursabila, deoarece aceasta trebuie sa va avantajeze atat pe termen scurt cat si pe un termen lung.
  • atunci cand doriti sa realizati un proiect pentru fonduri europene importanta este nevoia de schimbare si nu atragerea banilor.
  • o alta greseala care se poate face in aceasta etapa este reprezentata de obiectivele eronate care trebuie sa fie corect planificate pentru a nu determina un punctaj scazut (obiective SMART – specific, masurabil, de atins, realiste, in timp). O firma profesionista, asa cum este AUDIT CONSUL EXPERT care va pune la dispozitie consultanta pentru fonduri europene, va realiza acest proiect cu o mare atentie si cu un mare succes.
  • alta greseala des intalnita este data de specificarea activitatilor in mod neclar si necorelat in raport cu obiectivele existente in proiect. Aici este recomandat sa se urmareasca: scopul activitatii pe care o doriti, obiectivele acestei activitati, resursele care sunt indispensabile, timpul, etc.
  • realizarea unui buget nu tocmai corect va duce de asemenea spre o alta greseala, indicat fiind aici ca bugetul cerut sa acopere exact nevoile pentru proiectul dorit. este indicat sa va stabiliti din timp proiectul pe care il doriti.
  • trebuie sa cunoasteti toate regulile in ceea ce priveste implementarea acestui proiect.
In concluzie, daca doriti sa apelati la o firma specialista in fonduri europene, care sa nu va creeze nici o problema in desfasurarea proiectului dorit de dumneavoastra sau daca doriti alte servicii din acest domeniu de activitate, va recomandam sa accesati pagina web www.consultaudit.ro/contact.html si sa solicitati serviciile dorite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu